Kuljetus J Tiusanen Oy

Palvelut

Teemme kuljetukset koko Suomessa. Kuljetuksissa noudatamme hyvän tavan mukaista tapaa toimia. Kuljetuskalusto on ajan mukainen ja hyvässä kunnossa. Kalusto on varustettu umpikorilla, lämpötilansäätölaitteilla ja perälautanostimella.

Kuljettajat ovat koulutettuja ja kuljetusalan ammattilaisia. Saat meiltä ammattilaisen joka lähtöön. Kuljetukset toimitetaan perille aikataulussa, tuoreena ja ehjänä. Meidän lentävä lauseemme on ihan syystäkin ”Hyvän Mielen Kuljetukset”.

Pikarahti- ja
pikakuljetukset

Kun tavaran näytyy olla nopeasti perillä – Pikarahtikuljetus ja pikakuljetus kuljettaa nopeasti!

Nouto- ja
jakelukuljetukset

Kuljetus on tavaran jakelua ja noutoa. Logistiikka pelaa ja kuljetus tehdään turvallisesti ja aikataulussa.

Runkokuljetukset

Hoidamme runkokuljetuksia Kuopiosta Etelä-Suomeen ja takaisin. Vahva osaaminen on elintarvike- ja kappaletavarakuljetuksissa, tarvittaessa räätälöimme kuljetuksen asiakkaan tarpeiden mukaan. Kalustomme on nykyaikaista ja vähäpäästöistä, kuormatilat ovat ATP-hyväksyttyjä ja varustettu lämpötilan säätölaittein. Ajoneuvoyhdistelmissä on nykyaikainen paikannusjärjestelmä, josta saamme mm. reaaliaikaisen paikannuksen ja kuormatilojen lämpötilat. Kuljettajamme ja ajojärjestelymme pystyvät siis seuraamaan kuormatilan tapahtumia koko kuljetuksen ajan.

Thermo eli kylmä- ja
lämpökuljetukset

Kylmäkuljetukset ja lämpökuljetukset vaativat tasaisen lämpötilan koko matkan ajan. Lämmintä, kylmää tai jopa pakkasasteita kesähelteilläkin.

Siksi kalustolta vaaditaaan paljon. Tavara menee pilalle jo muutaman asteen heitoista. Kuljetus on muutakin kun pelkkiä kilometrejä. Ne kilometrit ajetaan tietyssä lämpötilassa.

Nosturityöt ja jalkalavakontit

Hoidamme nosturitöitä kahdella 19-tonnin nosturilla ja toisella autolla voimme myös siirrellä jalkalavakontteja.